top of page

Echt? Een opera! is de artistieke liefdesbaby van drie Tilburgse makers: Florian Slangen, Veerle Sanders en Arjan Lienaerts.

 

Florian komt oorspronkelijk uit Antwerpen maar is inmiddels volledig ingeburgerd in Tilburg. Hij werkt als tekstschrijver, acteur en regisseur en ziet theater "als uitnodiging tot zelfreflectie, verpakt in een filosofische denkoefening".


Veerle is een mezzosopraan die nooit volledig heeft willen kiezen voor klassieke of 'lichte' muziek en is dan ook te zien geweest in de meest uiteenlopende projecten.

 

Zanger en componist Arjan heeft zich ook nooit iets van hokjes aangetrokken en weet op zijn 35e nog steeds niet wat hij later wil worden. Soms speelt hij klavecimbel in een barokensemble, dan weer studeert hij filosofie en wie weet ken je hem wel van het 'masturbatielied' van Arjen Lubach. Nu bundelen deze artistieke geesten zich voor Echt? Een opera!

331728496_589214516426426_4850366313791419530_n.jpg
Eline-portret-11082021-JostijnLigtvoetFotografie-1156.jpg

 PIANO 
 

Eline van Vroonhoven (1985) behaalde in 2010 haar diploma Master of Music aan het Conservatorium van Maastricht met als eindbeoordeling een 9. Ze is een ervaren begeleidster van solisten, trad op als pianobegeleider bij diverse concoursen zoals het Prinses Christina Concours, Euroconcours viool, Herman Krebbers Concours en IPMC. Verder speelt zij met diverse koren, zowel klassiek als licht repertoire en remplaceert ze regelmatig in (amateur)orkesten. 

www.elinevanvroonhoven.nl

Petronella Torin_close up-brick wall.jpg

 CELLO
 

Petronella Torin studeerde cello aan het Conservatorium Maastricht en vervolgde haar studie met een master aan het Koninklijk Conservatorium van Luik bij Jean-Paul Zanutel. In 2016 startte Petronella haar gezelschap “A Swedish cellist” en haar project “Take Away Concerts – Feed your Ears”. Haar missie is om klassieke muziek te verspreiden en bruggen te bouwen tussen mensen en muziek.

www.swedishcellist.com

bottom of page